‘Webinar’ introductie WPPSI-IV-NL

De groepsaankoop van de WPPSI-IV-NL is intussen volledig achter de rug, inclusief de leveringen van het materiaal.

Zoals bij vorige groepsaankopen zou VVSP de levering combineren met een introductie-sessie in de verschillende provincies. Helaas laten de coronamaatregelen dit niet toe. Ook andere geplande activiteiten van VVSP kunnen om deze redenen jammer genoeg niet doorgaan.

Toch zijn wij van mening dat wat toelichting nuttig is bij het materiaal. Daarom hebben wij gekozen voor een ‘webinar’. Deze bestaat uit een drieluik.

We starten met een introductie door de VVSP voorzitter, Patrick Lancksweerdt.
Vervolgens brengt Mark Schittekatte (UGent) in een presentatie van een 20-tal minuten informatie over de kwaliteit van de ‘nieuwe WPPSI’ (als voorzitter van de BFP Testcommissie), kanttekeningen bij de test zelf met een ‘Vlaamse bril’, de afnamemodaliteit en verder ook aandachtspunten bij de verwerking, etc.
Voor het derde luik verwijzen wij naar de webinar (van ruim 2u45 min.) die Pearson zelf produceerde en waarvan wij van mening zijn dat deze duidelijke informatie brengt, die wij zelf niet hoeven te herhalen.

Ons VVSP-WPPSI-IV-NL ‘webinar’ is afgeschermd met een paswoord. Iedereen die het materiaal heeft aangekocht, heeft via mail dit paswoord ontvangen. Wie alsnog deze ‘webinar’ wil bekijken, die kan een mail sturen naar voorzitter@schoolpsychologie.be

Veel succes bij het gebruik van de nieuwe WPPSI-IV-NL !

Om het VVSP-WPPSI-IV-NL ‘webinar’ te ontdekken, klik hier.

Patrick Lancksweerdt
Voorzitter

Geef een reactie